Foretagsinformation

IDENTSYS RFID Solutions AB – ett team av specialister med kunskap samt erfarenheter inom RFID och att bygga system.

IDENTSYS RFID Solutions AB – ett team av specialister inom RFID

Hej och välkommen till oss på IDENTSYS RFID SOLUTIONS AB!

Vi säljer RFID-produkter och vi medverkar till att skapa bra och väl fungerande RFID-baserade lösningar till såväl enkla som avancerade behov.

Även när kunder beställer enskilda RFID-produkter, som taggar eller läsare, är vi angelägna om att de valda produkterna ska fungera bra i det aktuella sammanhanget. Med en bra diagnos är det rätt att ordinera rätt medicin.

Kunskapen och erfarenheten har förvärvats genom mer än 30 år av verksamhet med tillämpad RFID samt ett genuint intresse av att kunna leverera bra fungerande produkter och lösningar.

RFID-marknaden är global och de tillverkande bolagen köper varandra för att få en heltäckande portfölj av produkter.

En konsekvens av att företagen blir globala och stora är att de själva inte kan hantera kundkontakter utan bygger upp globala nät av ”Authorized Partners”. För kunna garantera en viss kunskapsnivå krävs certifiering och kunskapskontroll av dessa ”Authorized Partners”. Vi är ”Authorized Partner” till de flesta av de stora RFID-tillverkarna.

Erfarenheterna av att skapa system har byggts upp genom, såväl nationellt som internationellt, genom arbete i några av Sveriges ledande företag inom automation och informationshantering som Rejlers, ABB, Ericsson, NDC, IDENTCODE Solutions, IDENTSYS RFID Solutions m.fl.

Det här är en del av det vi jobbar med:

  • Försäljning av RFID-produkter från världens ledande tillverkare
  • Systemutveckling – för industri, logistik, tillverkning, hantering av yrkeskläder, inspektion/rondering, asset management, AVI, system för hantering av arbetskläder,
  • Systemutveckling– molnlösningar, webbdatabaser & appar
  • Utveckling elektronik – kundstyrd utveckling av lösningar inom RFID, BLE, mm när standardprodukter inte finns tillgängliga
  • RFID Coaching – kort utbildning i RFID-tekniker och dess användning, korta konsultuppdrag
  • Installation & service
  • Service bureau functions – programmering av taggar, tryck på kort eller taggar, mm

Du är välkommen att kontakta oss – bengt.sunesson (at) identsys.se   Tel.  0708 40 67 69 eller fyll i och sänd oss formuläret.

Detta formulär är inaktiverat.

0

Din varukorg