RFID TEKNIK, SYSTEMLÖSNINGAR, KONCEPT

RFID på rullburar och andra lastbärare för spårbarhet

RFID på rullburar och andra lastbärare för spårbarhet

Rullburar eller returlastbärare på hjul är en praktisk produkt för rationell distribution av varor. De är så bra att de alltför ofta råkar “försvinna” för att användas till annat.  Bra rullburar har ett påtagligt  pris och utgör en tillgång i företagets balansräkning. Ett sätt att hålla reda på var tillgångarna i form av rullburar finns är att installera ett RFID-system med taggar på lastbärarna och RFID-portaler vid in- och utlastningsportarna.

Förmodligen är ett system för att hålla reda på returlastbärare självfinansierande genom att lastbärarna kommer tillbaka i tid och därmed minskar behovet av att köpa nya.

       

Många lastbärare är anpassade till en verksamhet eller ett system för distribution av komponenter eller färdiga varor. Finns det ingen lastbärare tillgänglig kan transporten inte genomföras – med onödiga konsekvenser.

 

 

En konfigurerbar mjukvara övervakar läsarnas funktioner samt loggar systemhändelser som IN- & UT-passeringar  av lastbärare/taggar. Lästa taggdata samt datum och tid lagras i en databas.  Valda registrerade data lagras i csv-format på en HD och blir där åtkomliga för logistiksystemet.

Prata med oss om hur du vill att ditt system ska fungera – så kan vi ge ett förslag på lösning!

Detta formulär är inaktiverat.

0

Din varukorg